Veilig, goedgekeurd en duurzaam

BaroTop is hét toplaagmateriaal voor honkbalvelden, softbalvelden, trainingsvelden, jeu de boules- en atletiekbanen en cricket pitches.


 

Kiwa Isa Sport keurmerk

BaroTop is een halfverhard mengsel van natuursteengranulaten en wordt in verschillende samenstellingen aangeboden. Alle BaroTop-producten zijn voorzien van het ISA Sport keurmerk. De productie en het eindproduct staan onder voortdurende controle..

 
BaroTop 0-4 Honkbal/softbal Honkbal/softbal
BaroTop 0-4 Trainingsvelden, jeu de boules en atletiekbanen
BaroTop 1-4 Grover onderhouds- en renovatiemateriaal


BaroTop 04 Honkbal/softbal

Barotop 04 Honkbal/softbal is een begrip in Nederland,en bestaat al sinds 1972. Op veel velden ziet U Barotop 04 liggen. Voor binnenvelden en loopstroken en warning Track kunt U Barotop 04 gebruiken. Voor de werpheuvel hebben wij een Barotop 04 Werpheuvel samenstelling.



 

Kiwa Isa Sport certificaten

ISA Sport is het Nederlandse keur instituut voor sportaccommodaties. Dit keurmerk heeft als uitgangpunt het realiseren van kwalitatief hoogwaardige sportaccommodaties waarbij het belang van de sporter voorop staat. Met het ISA Sport Keurmerk bent u als gebruiker verzekerd van een goed toepasbaar en gekeurd toplaagmateriaal op uw sport accommodatie. Bij de levering is de vrachtbrief voorzien van een keurmerk- certificaatstempel.

 


Barotop voor nieuwe Jeu de boulesbanen

De bewoners van het appartementencomplex voor 55-plussers, het Goethehof in Huizen, mochten zich verheugen op de nieuwe jeu-de-boulesbaan. Barosport heeft hiervoor het benodigde Barotop mogen leveren, dat overigens door zowel Kiwa Isasport alsook door de Jeu de boulesbond is goedgekeurd. De laatste jaren is de populariteit van jeu de boules flink toegenomen en er worden steeds meer nieuwe jeu de boulesbanen aangelegd in Nederland. Ook met de aanleg van een nieuwe baan bezig? Neem gerust contact met ons op en we vertellen u graag welke toplaag hiervoor het meest geschikt is.